web Directory
image

Összesen 24 honlap, és 1812 várakozó honlap található a katalógusunkban.
Olvasd el a Szabályzatunkat, ha beszeretnéd küldeni a honlapodat!

header image
Ultrahangos mosók linkkatalógus » Oktatás

Ajánlatunkleft imageright image

Regular LinksRendezés: PageRank | Találat | Betű

Portugál nyelvtanfolyam

http://www.soternyelviskola.hu/portugal.html

A Soter Nyelviskola Nyelviskolánk akkreditált intézmény  ez a(z állami) garanciája annak, hogy itt magas színvonalú, minőségi nyelvoktatás folyik. Székhelye Budapest szívében, a Blaha Lujza tér közvetlen közelében található. Honlapunkat otthonosra terveztük, reméljük, könnyen megtalálod a Neked megfelelő képzési formát, szolgáltatást! Ha segítségre van szükséged, írj vagy telefonálj! Kapcsolat: Címünk: Soter-Line Oktatási Központ 1073 Budapest, Erzsébet krt. 7. Tel.: 887-2323, 887-2320 Fax: 887-2324 Email: info@soterline.hu ..

N/A

Tőzsdeguru

http://tozsdeguru.com/

Az irányfüggetlen kereskedéssel valószínűleg nem nagyon találkoztál a tőzsde világában. Az irányfüggetlen kereskedést opciókkal lehet elvégezni, amelynek segítségével az opció időértéke hozza meg a profitot. Ezzel a kereskedési formával a betett összeg, akár 1 éven belül is megduplázható. Ha szeretnél látni megduplázott éles tőzsdei számlát, akkor nézd meg a honlapom elhelyezett youtube videóimat...

N/A

Tanfolyam

http://www.polgarek.com

Kamatmentes részletfizetés! A régi és már az új OKJ rendszerben is tanulhat. JELENTKEZZEN MOST! Cégünk a Polgárék Kft. több mint tíz éve a felnőttképzés élvonalában biztosítja a minőségi képzést. Sok száz nálunk tanult, és vizsgázott tanuló talált megbecsült állást, munkát. Egyik legfőbb célkitűzésünk a munkaerő piac igényeihez való rugalmas fejlődés. ..

N/A

Vagyonőr képzés

http://vagyonorkepzes.info/

Közkedvelt OKJ Személy- és vagyonőr képzésünk az Új OKJ rendszerben is megnyitja kapuit! Továbbra is szeretettel várjuk leendő hallgatóinkat, akiket érdekel a vagyonőr őr szakma. Akik jó kereseti lehetőséget biztosító foglalkozást szeretnének tanulni valamint felkészített, jól képzett szakemberek szeretnének lenni. ..

N/A

Boltvezető tanfolyam

http://boltvezetotanfolyam.info/

A boltvezető iskola elvégzésével az immár üzletvezető képes lesz arra, hogy irányítsa, szervezze és ellenőrizze a bolt teljes működését. Jellemzően a boltvezető szakember az, aki megszervezi és lebonyolítja a beszerzési tevékenységet, a készletezést, raktározást, nyilvántartja a készleteket. ..

N/A

Biztonsági őr tanfolyam

http://biztonsagiortanfolyam.info/

Szeretne rövid időn belül, jól fizető állást találni? Cégünk egy olyan szakmát kínál most Önnek, amelyre mindig szükséges lesz. Biztonsági őr tanfolyamunk évek óta az egyik legnépszerűbb OKJ-s képzésünk. Sikeres vizsgát tett, végzett tanulóink részaránya 99%! Amelyre nagyon büszkék vagyunk, hiszen ez is bizonyítja, vagyonőr oktatásunk, magas színvonalát...

N/A

Mérőrendszer elemzés, folyamatképesség vizsgálat, SPC

http://www.cashflownavigator.hu/

Statisztikai elemzés túlélőkészlet mérnököknek, technikusoknak: - Mérőrendszer elemzés - Folyamatképesség vizsgálat - SPC grafikonok - Statisztikai elemzések Kérjen segítséget folyamatai stabilizálásában Lean Six SIgma szakértőinktől!..

N/A

Jogosítvány

http://jogositvany.me/

Szeretne végre a volán mögé ülni és vezetni? Alig várja, hogy kipróbálhassa magát az utakon? Használja ingyenes hirdetési oldalunkat, és böngésszen kedvére az ajánlataink közül. A weboldalon keresztül országosan szinten kereshet, illetve találhat magának megfelelő partnereket. Autósiskolák széles választéka elérhető. ..

N/A

Közterület felügyelő tanfolyam

http://kozteruletfelugyelotanfolyam.info/

Az utóbbi időben egyre meghatározóbb, a közterület felügyelők ugrásszerűen megnőtt jelenléte a fővárosban, vagy országszerte a nagyobb városokban. Különböző fórumokon, mint például a Tv, vagy a rádió, ahol különféle híradásokban, a média is egyre többször számol be hatékony fellépésükről a közrendet vagy közbiztonságot fenyegető veszélyforrásokkal szemben. ..

N/A

Műköröm tanfolyam és OKJ tanfolyam - Studio Flash

http://www.studioflash.hu/

Budapesti felnőttképzési központunk műköröm tanfolyam, műköröm OKJ tanfolyam és pedikűr tanfolyam szervezésével, illetve magánoktatással, vizsgafelkészítéssel foglalkozik. Nálunk elérhető áron tanulhatsz!..

N/A


imagesimages

Kezdőoldal|Linkbeküldés|Friss|Toplista|Kapcsolat|Szabályzat