web Directory
image

Összesen 22 honlap, és 1662 várakozó honlap található a katalógusunkban.
Olvasd el a Szabályzatunkat, ha beszeretnéd küldeni a honlapodat!

header image
Ultrahangos mosók linkkatalógus » Szolgáltatás

Ajánlatunk



left imageright image

Regular LinksRendezés: PageRank | Találat | Betű

Napelem

http://www.napelem.me/

A nap ingyen adja az energiát! Használja ki Ön is! Ma már egyszerű, olcsó eszközökkel állíthatunk elő hő, vagy elektromos energiát a napenergiából. Már fiatalon is ámulatba ejtett a napelem működése, és a benne rejlő hatalmas lehetőségek tárháza. Egy eszköz, melyet elég a fény felé fordítani, és máris áramot termel! Csodálatos! A mai napig lelkesen híve vagyok a tiszta zöld energiás megoldásoknak. ..

N/A

Lefolyó Duguláselhárítás

http://dugulas-haritas.hu

Duguláselhárítás géppel Budapesten a legolcsóbban, hétvégén és ünnepnapokon is! Kiszállási díj nélkül! Duguláselhárítás, minden olyan kis munka amire nem talál embert, de Önnek fontos!!! Ha felhív, szívesen segítek ötletekkel, jótanácsokkal. Duguláselhárítás Budapest teljes területén és környékén. Vállalom wc,fürdokád, padlóösszefolyó, mosdó és mosogató, szennyvíz csatorna lefolyó tisztítását és udvaron lévo tisztítóaknák takarítását, a dugulás megszüntetését...

N/A

A1 Kárpitos Kft. bőrbútor javítás

http://www.karpitozas.org

A leggyakoribb probléma, amikor leszakad a kanapé ülőfelülete vagy széttörik a talpa, lába. Nem egyszer fordult elő, hogy kikaparta a macska a karfát. Szerebcsére ezek mind könnyen javítható sérülések. Ha úgy gondolja, hogy rugó helyett az ülőfelületét szivacsra akarja cseréltetni, az is megoldható!..

N/A

Kárpitos  bőrbútor javítás

http://www.butorkarpitos.org

A mindennapos használat során bőr kanapé, kárpitozott kanapé ülő felülete kopik repedezik szét legelőszőr. Nem ritka a varrás szétfoszlása vagy a varrás mellet a bőr marha bőr elvékonyodik és elkezd szétszakadni. Cégünk vállalja sérült, kopott, szétszakadt kanapék részleges javítását szivacs cseréjét, rugó javítását. Az esetek 90%-ba találunk megfelelő árnyalatú bőrt . Minőségi munka garanciával. A1 Kárpitos Kft. ..

N/A

Bútor felújítás

http://www.a1karpitos.hu/?p=butorkarpitozas

Megkopott kiült kanepék ülő garnitúrák felújítása javítása. Teljes átkárpitozás vagy csak részleges felújítás mi vállaljuk, minőségi munka rövid határidővel. Lehet szó rugó, szivacs cseréről úgy hogy a régi kárpitot megtartjuk. Vasalatok nyitó szerkezetek,bovdenek javítása. Síkrugók,bonellrugok cseréje javítása. Relax fotelek töltelékének cseréje, tartószerkezetek javítása. ..

N/A

Benedictum fordítóiroda Budapest

http://benedictum.hu/arajanlat/

A Benedictum fordítóiroda Budapest területén található de online vagy postai úton az ország bármely területéről várjuk megbízásait. A jogi fordítás, jogi szakfordítás illetve hiteles fordítás a szakterületünk, de más témában is vállalunk feladatokat. További információt szolgáltatásainkról és ajánlatkérő űrlapunkat weboldalunkon találja...

N/A

Garanciális zárcsere

http://www.zarcsere.eu

Az emberek többségének otthonuk a legértékesebb vagyonuk, számukra a zárcsere még nagyobb jelentőséggel bír. Életünk munkáját minden áron szeretnék megvédelmezni, a megelőzés egyik legfontosabb lépése, hogy gondoskodjunk ajtó- és erkélyzárak korszerűsítéséről. A minőségi zárcsere jóval többet jelent, mint pusztán egy új szerkezet beépítését az ajtókba. Amit kapunk tőle, a biztonság megfizethetetlen érzése, ami mindenkit megillet. A választék napjainkban rendkívül széles, a zárcserélő mesterek ingyenes szaktanácsadás keretében segítenek megtalálni a számunkra legideálisabb típust. Garanciális zárcsere Pesten!..

N/A

Dokumenta, a.s.

http://www.dokumenta.sk/hu

Cégünk fejlesztésére összpontosít, és olyan megoldásokat, amelyek célja adokumentumkezelés, a kormányzás dokumentumok és megoldások biztosítása, ehhez kapcsolódó területen. Tekintettel a növekvő igényt, hogy gyorsítsák fel és egyszerűsítse akapcsolódó folyamatok feldolgozásával gazdasági menetrendet, különösen a területénmegrendelések, szállítólevelek és számlák, cégünk elsősorban a fejlődő megoldásokat biztosít az automatizálás az átvitel és az iratok kézbesítéséről és az adatokat a beszállítóaz ügyfél és az ügyfél a szállítónak...

N/A


imagesimages

Kezdőoldal|Linkbeküldés|Friss|Toplista|Kapcsolat|Szabályzat