web Directory
image

Összesen 24 honlap, és 1812 várakozó honlap található a katalógusunkban.
Olvasd el a Szabályzatunkat, ha beszeretnéd küldeni a honlapodat!

header image
Ultrahangos mosók linkkatalógus » Építőipar

Ajánlatunkleft imageright image

Regular LinksRendezés: PageRank | Találat | Betű

Lakásfelújíáts

http://szigetelunk.hu/hu/lakasfelujitas/306

Lakásfelújítás esetén nem az eredeti állapot visszaállítása a cél, hanem az átalakítás, méghozzá a felújítás megrendelőjének kívánalmai szerint. Egy lakásfelújítás sok szakmának az összehangolt munkájából áll. Mi a lakásfelújítást kompletten szoktuk végezni, anyagbeszerzéssel együtt. Az egyes munkafolyamatokat képzett szakemberek végzik, több év tapasztalattal a háttérben, ez a garanciája az igényes és minőségi eredmény elérésének. A lakásfelújítás menete: a munkaterület átadása és átvétele, bontási munkák, épületgépészet, villanyszerelési munkák, nyílászárók beszerelése, burkolás, festés-mázolás, szerelési munkák, befejező munkák, átadás. ..

N/A

Amerisolar napelem hivatalos magyarországi oldala

http://amerisolar.hu

Az Amerisolar több mint 20 éves cég, 1993-ban San Franciscoban alapították, gyárai jelenleg Kínában és Tajvanon vannak (a tajvani gyár éves kapacitása 500 MW). Az Amerisolar napelemek kiváló minőségűek, MCS, CSTB, KEMCO, ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, CEC, TÜV, UL minősítéssel rendelkeznek. A gyártó az iparágban kiemelkedően 12 év garanciát vállal (lineáris teljesítménygarancia 12 évre 91,2%, 30 évre pedig 80,6%)...

N/A

Kerwin Kaputechnika  (lakossági-ipari kaputechnika)

http://www.kerwin-kaputechnika.hu

Kaputechnikai generál kivitelezés, lakossági-ipari kaputechnika, kapu, kerítés, kovácsoltvas jellegű kerítés tervezése, gyártása telepítése. Garázskapu, kapumozgató rendszerek, automata ajtó - üvegajtó, kaputelefon rendszerek forgalmazása telepítése. Egyedi megoldások, személyre szabott kaputechnikai megoldások. Ipari kapu, gyorskapu, redőnykapu, ipari sorompó, forgalmazás, telepítése. Vállalkozásunk 2004-óta gondosan ügyel arra, hogy megfelelő műszaki megoldások mellett kielégítse a megrendelők standard és egyedi igényeit. Vállalkozásunk 2004-óta ügyfeleink szolgálatában. Ha kérdése van, hívjon központi elérhetőségünkön és kérjen tőlünk személyre szabott ajánlatot!..

N/A

Villanyszerelő Mester Budapest

http://www.jozefmester.hu/

Cégem fő profilja a villanyszerelés, valamint elektromos fűtés javítása, elektromos cserépkályhák javítása, felújítása, kialakítása Budapesten és környékén. Egyszerűbb munkákat is vállalok, a biztosíték cserétől a teljes felújításig. A munka megrendelése esetén a kiszállás ingyenes. Hívjon bizalommal! ..

N/A

Ami egy házhoz kell

http://www.vteam.hu/Lakasfelujitas

Lakásfelújítás a legkisebbtől a legnagyobbig. Ingyenes árajánlat. Minden, ami egy ház és lakáshoz kell Viacolor- térburkolat Panellakás felújítás Lakásfelújítás burkoló munka Kerítés építés Gipszkarton Kőműves munka Dryvitozás homlokzatjavítás Ajtó ablak csere..

N/A

Tiszta Energiák a Földért és az Emberért Kft.

http://tisztaenergiak.hu

Napelemes rendszerek tervezése, kivitelezése és telepítése. Napelemek, napelemes csomagok, napelemes inverterek, villanyszerelési anyagok és tartószerkezetek. Vásároljon Ön is, az ország legtöbb napelemes rendszerét telepítő cégétől! Használja a nap ingyen energiáját elektromos áram termelésre. Van élet villanyszámla nélkül, kérjen ajánlatot tőlünk napelem rendszerre!..

N/A

Megvalósíthatósági tanulmány

http://www.comfortconsulting.hu/content/hu/megvalosithatosagi-tanulmany.html

Cégünk  a Comfort Consulting Mérnöki Tanácsadó Kft.  immár több éve bizonyítja a piacon szakmai tudását és a munkára való rátermettségét. A megvalósíthatósági tanulmány pontosan rögzíti a már meglévő rendszer energiafogyasztására jellemző adatokat, a várható beruházási költségeket, valamint a projekt pontos ismertetését ún. változatelemzéssel...

N/A

Mángorolt zártszelvény, négyzet-, laposvas

http://mangorolt-zartszelveny.hu/

Mángorolt zártszelvény, négyzet-, lapos-, kovácsoltvas (rozsdamentes és hagyományos acél) tárgyak (kerítés, kapu, korlát, rács, lépcső, bútor, díszítő kellék) készítése, valamint hozott szálanyag mángorlása. A gyártótól, így a legolcsóbban. Egyedi igényeket is kielégítünk...

N/A

Házbontás

http://www.bontas.net/

Az épületbontás nem kizárólag az épületek megsemmisítését jelenti. Előtte precíz tervezésre, az engedélyek beszerzésére, a közművek lekötésére is szükség van, utána pedig a sitt elszállítása és a tereprendezés a legfőbb feladatok. Vállalkozásunk az épületbontás során teljes körű szolgáltatást nyújt, azaz a legelső lépéstől kezdve ránk bízhatja a munkálatok valamennyi fázisát! Megbízható csapatunk már 15 éve tevékenykedik a szakmában, tapasztalataink és korszerű gépparkunk segítségével számunkra nem létezik lehetetlen feladat! A házbontás velünk pontos, gyors és költséghatékony! ..

N/A


imagesimages

Kezdőoldal|Linkbeküldés|Friss|Toplista|Kapcsolat|Szabályzat